Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin: Tüm okullara Atatürk kitapları dağıtacağım

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin: Tüm okullara Atatürk kitapları dağıtacağım
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni müfredatla birlikte Atatürk’ün adının silinmek istendiğini ifade ederek, "Söz veriyorum Milli Eğitim kaldırsa bile tüm okullara Atatürk'ü anlatan kitapları ben dağıtacağım." dedi.

Posta gazetesinden Alev Gürsoy'a konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin müfredatla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni müfredatta Atatürk'e az yer verilmesine üzüldüğünü belirten Çetin şu açıklamaları yaptı.

"ATATÜRK KİTAPLARI DAĞITACAĞIM"

Atatürk'ün müfredattan çıkarılmasına tüm Atatürkçü öğretmenlerin karşı durması gerekiyor. Ben de söz veriyorum. Adana'da yetişebildiğimiz okullara Atatürkçülükle ilgili kitaplar dağıtacağım. Atatürkçü laik öğretmenlere de özellikle rica ediyorum, bu kitapların okunmasını sağlasınlar. Biz lojistik desteği sağlayacağız. Bundan sonrası onlara ait. Müfredatta olmayan konuları çocuklara vermemeleri için hiçbir neden yok.

"ATAMIZIN VE SİLAH ARKADAŞLARININ ÜLKEYE KAZANDIRDIKLARI OLACAK"

Atatürk'ün ilkeleri bir nevi ders kitabı gibi olacak. Milli Eğitim Müfredatına bağlı kalmayacaktır. Her geçen gün daha çok Atamızın kıymetini anlarken, onu silmeye çalışmak bu ülke adına en büyük kayıp ve ayıp. Biz bu kitapları dağıtacağız. İçeriği de Ulu Önder Atamız ve silah arkadaşlarının bu ülkeye kazandırdıkları olacak.

Bu arada Sayın Milli Eğitim Bakanımızın beden eğitiminde bile Atatürkçülük işleniyor sözlerine çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

Etiketler :