Çok konuşalacak açıklamalar... Süleyman Soylu görevden alınacak

Çok konuşalacak açıklamalar... Süleyman Soylu görevden alınacak
İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu'nun telefonunun dinlendiği iddiaları basına düşmüştü. Ardından, konuyla ilgili açıklama yapıldı

İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu'nun telefonunun dinlendiği iddiaları basına düşmüştü. Ardından, konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Haberde yer alan konu ile ilgili, 2017 yılında yapılan denetimlerde usulüne uygun olmayan, yargı kararından yoksun bir dinleme tespit edilmemiştir" denildi.

Çok konuşalacak açıklamalar... Süleyman Soylu görevden alınacak

Halk TV canlı yayınına bağlanan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş çok konuşalacak açıklamalarda bulundu.

Bu iddilara doğru mudur diye bir soru önergesi verdiklerini belirten Yarkadaş, "Bu iddialar doğru mudur? Doğruysa devlet içinde yeniden oluşan bir çete mi var? diye soru önergesi verdik.

AKP içindeki veliaht kavgası büroksasiye yansıyor ve bürokrasiyi çürütüyor. Bu gerçekse eğer Türkiye Cumhuriyeti'ni zedeliyor. İçişleri Bakanı sonuçta telefondan özel bilgiler almış olabilir. Yaşadığımız sıkıntı şu AKP, devleti parti devletine dönüştürdü. Türkiye Cumhuriyeti bu iddialarla ciddi bir güvenlik sıkıntısındadır." dedi.

SÜLEYMAN SOYLU GÖREVDEN ALINIYOR İDDİASI

Barış Yarkadaş ilk kez Halk TV'de açıklıyorum diyerek çarpıcı bir bilgiyi kamuoyuna duyurdu. Yarkadaş, "yakında kabine revizyonu bekleniyor. Süleyman Soylu görevden alınıp yerine Abdülhamit Gül, Adalet Bakanlığına da Mustafa Şentop getirelecek" açıklamasını yaptı.

Etiketler :