Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den Çiftlik Bank açıklaması

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den Çiftlik Bank açıklaması
Çiftlik Bank'a kayyum atandı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,Binlerce kişinin üye olduğu ve milyonlarca paranın yatırıldığı Çiftlik Bank'la ilgili NTV'nin sorularını yanıtladı."İADESİNİ BEKLİYORUZ"Çiftlik Bank'ın Perşembe...

Çiftlik Bank'a kayyum atandı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,Binlerce kişinin üye olduğu ve milyonlarca paranın yatırıldığı Çiftlik Bank'la ilgili NTV'nin sorularını yanıtladı.

"İADESİNİ BEKLİYORUZ"

Çiftlik Bank'ın Perşembe günü kayyuma devredildiğini açıklayan Gül, "Canlı hayvanlar var bu konudaki kararlar verildi. 6 kişi hakkında da mahkemeden kırmızı bülten talebi oldu bakanlığımı iletti kararlar çıktı. Bir kişi gözaltına alındı. Kırmızı bülten kararı önemli ülkemize iadesini bekliyoruz" dedi.

"BENZERİ HADİSELER İÇİN TAKİP YAPILIYOR"

Çiftlik Bank benzeri dolandırıcılık zincirleriyle ilgili yasal düzenleme yapılıp yapılmayacağı konusunda ise, "Benzeri hadiseler için her türlü takip yapılıyor. Bu konuda birçok düzenlemeler yapıldı. Bu hususta teknik elektronik bir takım yapılan suç eylemleri var" diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın ile ilgili daha önce "Uruguay'a da bir sahtekar kaçtı. Onun da ensesindeyiz. Öyle milletimizi dolandırıp da kaçmak yok." açıklamasını yapmıştı.

Etiketler :