CHP’li Öztürk Yılmaz’dan Erdoğan’a: Korkuyorsam şerefsizim, haddini bil!

CHP’li Öztürk Yılmaz’dan Erdoğan’a: Korkuyorsam şerefsizim, haddini bil!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yönelik sert sözlerine sert çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yönelik sözlerine, “Şahsım adına söylüyorum: Cumhurbaşkanı’ndan korkuyorsam şerefsizim. Ortalığa her zaman tehdit savurduğunda farklı konuşuruz biz de” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, TBMM’deki Darbe Girişimi anma programı ve gündemdeki diğer konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalif kesimlere yönelik sözlerine sert çıktı.

Öztürk Yılmaz şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanı şunu bilsin: Biz burada korkak değiliz. Bu ülkenin öz evladıyız ve açıkçası ölümden öteye de köy yok, korkan da şerefsizdir. Şahsım adına söylüyorum: Cumhurbaşkanı’ndan korkuyorsam şerefsizim. Cumhurbaşkanı haddini bilecek. Ortalığa her zaman tehdit savurduğunda farklı konuşuruz biz de. Arkasına polisi alıp, devleti alıp, yargıyı alıp üst perdeden konuştuğu anda biz de farklı konuşuruz. Ne yani? Bizim karşımıza çeteleri mi çıkaracak? Ne yani? Bizim karşımıza silahlı başka grupları mı çıkaracak? Ne demek istiyor? Bir kere orada kendi sınırını bilecek.”

Etiketler :