CHP'li gençlerden karşı eylem: Sarayın bekçisi Vatan Partisi

CHP'li gençlerden karşı eylem: Sarayın bekçisi Vatan Partisi
CHP üyesi gençler Vatan Partisi'nin Kadıköy'de düzenlediği eyleme tepki olarak Vatan Partisi'nin Kadıköy İlçe binası önüne giderek karşı eylem düzenledi.

Bugün Kadıköy’de Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından Adalet Yürüyüşüne tepki olarak gerçekleştirilen eylemde halk tarafından tepkilere neden olan “Kılıçdaroğlu CHP’yi PKK/HDP ile İttifaka hazırlıyor” yazılı bir pankart açılmıştı.

CHP üyesi gençler gerçekleşen o eylemde Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın saray sözcülüğüne savunduğunu söyleyerek Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı önünde bir protesto eylemi gerçekleştirdi. Grup Adına Basın açıklamasını yapan Emir Kaya:” Halkımızı uyarıyoruz: Doğu Perinçek Vatan Partisini AKP/Saray ile ittifaka hazırlıyor. Muhalefetin muhalefete muhalefetini kınıyoruz. Tüm halkımızı Adalet için 9 Temmuz Pazar Maltepe Sahil Miting alanına davet ediyoruz”dedi.

CHP Gündemi'nin haberine göre, toplanan grup 'Sarayın Bekçisi Vatan Partisi' 'Hak, Hukuk, Adalet' 'Mustafa Kemal’in Askerleriyiz' sloganlarını atarak dağıldı.

Etiketler :