CHP'li Çakırözer de Ali İsmail Korkmaz Vakfı için koşacak!

CHP'li Çakırözer de Ali İsmail Korkmaz Vakfı için koşacak!
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 12 Kasım’daki İstanbul Maratonu’nda Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) burs fonuna destek olmak için koşacak.

Eskişehir’deki Gezi Parkı protestolarında polis tarafından darp edilerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi tarafından kurulan ve gençlere burs sağlayan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) burs fonuna destek için koşma çağrısı yaptı.  Emel Annenin de koşacağı 12 Kasım Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda CHP'li Utku Çakırözer de koşacak.

Çakırözer, “Ali İsmail Korkmaz Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da burs verdiği öğrencilerin geleceğine ışık oluyor. Burslu öğrenci sayısının önümüzdeki yıllarda daha da artması için pazar günü Ali İsmail’in annesi Emel Anne ile birlikte ben de koşacağım.. Adımlarımız öğrencilerimize burs olacak. Bizler Ali İsmail’in düşlediği sevgi ve kardeşlik dolu yarınları burs fonuna vereceğimiz katkılar ile yaratabiliriz. Pazar günü yapacağım koşuya bağış yaparak, ALIKEV burs fonuna siz de istediğiniz miktarda katkı sağlayabilirsiniz. Desteğiniz için şimdiden Ali İsmail Korkmaz'ın anısını yaşatan ALİKEV, sağlanacak bursla üniversite eğitimlerini tamamlayacak gençlerimiz ve kendi adıma yürekten teşekkür ederim” dedi.

Çakırözer bağışta bulunmak isteyenlerin

Ali İsmail Korkmaz Vakfı 12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek maraton için kampanya başlattı. Geçen sene 55 öğrenciye burs veren vakıf, kampanya sayesinde bu sene de 109 öğrenciye burs vermeyi planlıyor.

Etiketler :