CHP'li Aykut Erdoğdu ve Özkan Yalım tır sürerek Ankara'ya gidiyor

CHP'li Aykut Erdoğdu ve Özkan Yalım tır sürerek Ankara'ya gidiyor
CHP'nin Ekonomi'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Uşak milletvekili Özkan Yalım ile birlikte TIR sürerek İstanbul'dan Ankara'ya gidiyor.

CHP'li Aykut Erdoğdu ve Özkan Yalım tır sürerek Ankara'ya gidiyor

CHP Genel başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Başbakan Binali Yıldırım ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan "kamyon" tartışmasında yepyeni bir perde açtı.

Erdoğdu, bugün sabah İstanbul'dan Ankara'ya gitmek üzere Uşak Milletvekili Özkan Yalım ile birlikte TIR direksiyonuna geçerek yola çıktı.

Erdoğdu twitter hesabından,  "Yarın sabah 08:30’da İstanbul’dan Ankara’ya Uşak Milletvekilimiz Özkan Yalım’la kamyon sürerek geleceğiz... Bakalım kamyoncunun İstanbul’dan Ankara’ya ne kadar masrafı var... Binali Yıldırım’ın TBBM’de anlattığı kamyoncu hesabı doğru mu göreceğiz???" diyerek duyurmuştu.

Erdoğdu yola çıkmadan önce "Kamyon seferimiz öncesi sabah çorbası..." diyerek bir fotoğraf paylaştı.

Aykut Erdoğdu, müzik eşliğinde süren yolculuğunu, "Yola çıktık... Yoğurt koyduk dolaba:)" yazarak, hesabından paylaştı.

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında Kılıçdaroğlu, İstanbul'dan Ankara'ya gelen bir kamyoncunun köprü ve otoyollara verdiği ücretin çok yüksek olduğunu belirterek hükümeti eleştirmişti. Başbakan Yıldırım ise Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında verdiği rakamların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Etiketler :