CHP'li Adıgüzel'den ODTÜ'ye Dayanışma Ziyareti

CHP'li Adıgüzel'den ODTÜ'ye Dayanışma Ziyareti
CHP İstanbul milletvekili Onursal Adıgüzel, ODTÜ'de işten çıkarılmak istenen Eğitim-Sen'lilere destek ziyaretinde bulundu.ODTÜ Rektörlüğü binasının önünde kurulan direniş çadırında 9 gündür eylemde olan Eğitim-Sen'li...

CHP İstanbul milletvekili Onursal Adıgüzel, ODTÜ'de işten çıkarılmak istenen Eğitim-Sen'lilere destek ziyaretinde bulundu.

ODTÜ Rektörlüğü binasının önünde kurulan direniş çadırında 9 gündür eylemde olan Eğitim-Sen'li üyeler CHP'li Adıgüzel'e, 50/D kadrosunda çalışan araştırma görevlilerinin, taşeron işçilerin, idari personelin ve sendikalı üyelerin sorunlarını ilettiler.

'Kamu görevinden çıkarılmaları' talebiyle YÖK'e sevk edilen araştırma görevlisiMert Kükrer ve teknisyen Barış Çelik, yaptıkları açıklamada şöyle konuştu: "Direnişimiz yalnızca iş kaybetme mücadelesi değildir. Emekçiler üzerinde büyük bir baskı vardır, Bu direnişimiz uzun vadede üniversitedeki sorunların çözümü için önemlidiler."

Emekçilerle her zaman dayanışma içinde olacağını ifade eden Adıgüzel, direnen emekçilere "Mücadelenizde yanlız değilsiniz, sorununuzun takipçisi olacağım" mesajını verdi.

CHP'li Adıgüzel, çadır ziyaretinin ardından ODTÜ Rektörü Ahmet Acar ile de bir görüşme yaptı.

Gerçek Gündem