CHP'den çok konuşulacak FETÖ raporu: AKP, FETÖ'den kopamadı!

CHP'den çok konuşulacak FETÖ raporu: AKP, FETÖ'den kopamadı!
Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sorumluluğundaki Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan 44 sayfalık "AKP, 15 Temmuz’dan Sonra da FETÖ’den Kopamadı" kitapçığı...

Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sorumluluğundaki Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan 44 sayfalık "AKP, 15 Temmuz’dan Sonra da FETÖ’den Kopamadı" kitapçığı çıkardı.

"FETÖ İLE ANILAN BİR ÇOK  İSİM ÖNEMLİ GÖREVDE"

Yayınlanan kitapçıkda, AKP’nin "FETÖ" ile mücadelesindeki "tutarsızlıklara" yer verilirken, Tayyip Erdoğan'ın geçmişte söylediği söze atıfta bulunadak "Ne istedilerse vermeye devam!" denildi. Raporda, "15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ ile mücadele ettiğini iddia eden AKP hükümeti, diğer taraftan geçmişten beri adı FETÖ’yle anılan bir çok ismi önemli görevlerde tutmaya devam ediyor" ifadesi de kullanıldı.

CHP Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi daha önce de "AKP İçin FETÖ'nün Miladı" ve "AKP - FETÖ Kardeşliği" çalışmalarını yayınlamıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öney, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

"15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ ile mücadele ettiğini iddia eden AKP hükümeti, diğer taraftan geçmişten beri adı FETÖ’yle anılan bir çok ismi önemli görevlerde tutmaya devam ediyor. Yapılan atamalarda yine adları bir dönem FETÖ ile anılan kimi isimlerin oldukça kritik görevlere getirildiği de görülüyor. Buna karşın hayatları FETÖ ile mücadeleyle geçmiş kimi insanlar ise sırf muhalif kişiliklerinden dolayı FETÖ’cü yaftası vurularak gözaltına alınıyor hatta tutuklanıyorlar."

CHP  Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi TARAFINDAN ÇIKARILAN "AKP, 15 Temmuz’dan Sonra da FETÖ’den Kopamadı" kitapçığı için tıklayın.

Etiketler :