CHP'den AKP'ye yanıt: Demek ki Kurultay amacına ulaştı

CHP'den AKP'ye yanıt: Demek ki Kurultay amacına ulaştı
AKP Sözcüsü Mahir Ünal'ın, Kemal Kılıçdaroğlu için "Tutumu Anayasa'nın 138. maddesine uygun mudur?" sözlerine CHP'den yanıt geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Adalet Kurultayı ve sonrasında açıklanan sonuç bildirgesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu’nun CHP’si hangi Anayasal düzen içerisinde adalet aradığını topluma açıklamak durumundadır. Devam eden yargı süreçlerine bu kadar aleni bir şekilde saldıran Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu Anayasa’nın 138. maddesine uygun mudur? Bunu da aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz” demişti.

"DEMEK Kİ KURULTAY AMACINA ULAŞTI"

Bu sözlere CHP’den yanıt geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “İktidara Anayasa’nın 138. maddesini öğrettiğimize göre demek ki adalet Kurultayı amacına ulaştı” dedi.

CHP’li Tezcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Sayın Mahir Ünal, Adalet Kurultayımız için zahmet edip uzun uzun açıklama yapacağınıza ülkede adaleti tesis edip kurtulun.

Mahir Ünal bize Anayasa 138’i hatırlatmış. İktidara Anayasa’nın 138. maddesini öğrettiğimize göre demek ki adalet Kurultayı amacına ulaştı.”