CHP milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti

CHP milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti
CHP Edirne milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erdin Bircan'ın oğlu Eren Bircan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4 aydır süren mücadelede yenik düştük

CHP Edirne milletvekili Erdin Bircan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erdin Bircan'ın oğlu Eren Bircan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4 aydır süren mücadelede yenik düştük. Onur, gurur ve erdemi bize her gün yaşatan babamız Erdin Bircan'ı kaybettik. Babamızın son yolculuğu büyük sevdası Edirne'de olacaktır." ifadelerini kullandı.

24 Haziran seçimlerinde Edirne’den parlamentoya giren CHP’li Erdin Bircan, geçtiğimiz 30 Temmuz’da parti çalışması için gittiği Iğdır’da beyin kanaması geçirdi. Bircan, önce Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada beyin iç kanaması geçirdiği tespit edilen Bircan, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım tedavisine devam edilmek üzere hava ambulansı ile Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Beyin Cerrahi kliniğine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Bircan, sabah saatlerine doğru hayatını kaybetti.

Erdin Bircan’ın oğlu Eren Bircan, sosyal medya hesabından, “4 aydır süren mücadelede yenik düştük. Onur, gurur ve erdemi bize her gün yaşatan babamız Erdin Bircan’ı kaybettik. Babamızın, son yolculuğu büyük sevdası Edirne’de olacaktır. Saat ve yeri daha sonra bildireceğiz” dedi.

KILIÇDAROĞLU’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ın yaşamını yitirmesinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, mesajında, “Edirne Milletvekilimiz Erdin Bircan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

MUHARREM İNCE: ÇOK ÜZGÜNÜM

CHP Yalova eski Milletvekilli Muharrem İnce, Erdin Bircan’ın ölümünün ardından Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi’ne gitti. Burada yakınlarına başsağlığı dileyen İnce, çıkışta açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce, “Bekledik, bir umut dedik, inşallah kurtulacak dedik. Başaramadı arkadaşımız. Hepimizin başı sağ olsun. İlkeli, duruşu olan, geri adım atmasını bilmeyen yürekli bir arkadaşımızı kaybettik. Çok üzgünüm” dedi.

Etiketler :