CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü Kocaeli'ne vardı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü Kocaeli'ne vardı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü 18. günde Kocaeli'ne vardı.

Tüm Türkiye'nin dikkatle ve heyecanla takip ettiği Adalet Yürüyüşü, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Kocaeli'ne vardı. Adalet Yürüyüşü’nün 18. gününe sabah 07.00'de başladı. Hava sıcaklığı nedeniyle verilen molanın ardından yürüyüş saat 17.00’de yeniden başladı. CHP Kocaeli İl ve ilçe örgütleri Adalet Yürüyüşü’ne katılanları Sakarya Esentepe mevkiinde karşıladı. Burada yol daralınca polis ile yürüyüşe katılanlar arasında kısa süreli arbede çıktı. Polisin ikna çabasıyla gerginlik sona erdi.

FUTBOL TARAFTARLARI DA KATILDI

Yürüyüşe Fenerbahçe Friends taraftar grubu da katıldı. Fenerbahçe bayraklarıyla yürüyenler ’Adalet’ sloganları attı. Esentepe’de başlayan yürüyüşte Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi’ne ulaşılarak mola verildi. CHP Mersin Gençlik Kolları Kocaeli sınırında ’Senin için de adalet kardeşim’ yazılı pankart açarken, meşaleler yaktı. Kortejde bulunanlar gençleri alkışladı.

YÜRÜYÜŞ KARTEPE'DE SONA ERDİ

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi’nde verilen molanın ardından yeniden yürüyüşe geçildi. İbrikdere Mahallesi’ne gelindiğinde yürüyüş sona erdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dinlenmeye çekildi. Yarın İbrikdere Mahallesi’nden İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’ne kadar olan mesafede yürüyüş devam edecek.

Etiketler :