CHP lideri Kılıçdaroğlu, twitter'dan Cumhurbaşkanına böyle seslendi: "Sevgili Erdoğan...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, twitter'dan Cumhurbaşkanına böyle seslendi: "Sevgili Erdoğan...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında başlayan atışmaya CHP liderinden ilginç bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, twitter hesabından "Sevgili Erdoğan" diye...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında başlayan atışmaya CHP liderinden ilginç bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, twitter hesabından "Sevgili Erdoğan" diye başlayan hicivli bir paylaşımda bulunarak yönelttiği beş soruya, Erdoğan'ın cevap vermesini istedi.

"Sevgili Erdoğan, söylediklerimi anlayacak kıratta değilsin ama söylediklerimi anlaman için şimdilik aşağıdaki 5 soruya cevap vermeyi dene" notuyla paylaşılan tweet'de şu ifadeler yer alıyor:

"Sevgili Erdoğan, benim söylediklerimi anlayacak kıratta değilsin. Çünkü söylediklerimi anlaman için önce düşünmeyi ve istişare etmeyi öğrenmen gerekiyor.

Şimdi, sana o imkanı veriyorum. Aşağıdaki 5 soruya cevap vermeyi dene. O zaman zorunlu olarak düşünecek ve benim söylediklerimi daha iyi anlayacaksın.

1- Durup duruken Türkiye'yi Suriye bataklığının bir parçası haline kim getirdi?

2-Dostu Esad olanın, nasıl oldu da bir süre sonra düşmanı Esed oldu?

3- Kimin zamanında Suriye'deki kendi topraklarımızdan Süleyman Şah Türbesini kaçırmak zorunda kaldık?

4- Suriye'ye girecek ve 24 saatte Şam'daki Emevi Camii'nde namaz kılacaktık. Nasıl oldu da tam tersi gerçekleşti ve 4 milyon Suriyeli Türkiye'ye girdi?

5- Türk askerinin İdlib'e girme ve Esad'ın yanında yer alma stratejisi kime ait? Bu kimin yanlış stratejisinin çöktünü gösteriyor?"

Etiketler :