CHP'nin durdurulan İstanbul il ve ilçe kongreleri kaldığı yerden devam edecek!

CHP'nin durdurulan İstanbul il ve ilçe kongreleri kaldığı yerden devam edecek!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nen talimatı doğrultusunda durdurulan CHP’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri kaldığı yerden devam edecek.CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nen talimatı doğrultusunda durdurulan CHP’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri kaldığı yerden devam edecek.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl tarafından 3 gün önce örgüte yazı gönderilmişti.  Bu yazıda "CHP İstanbul il ve ilçelerinde yapılacak olan, il-ilçe olağan genel kongreleri dahil kongre süreci durdurulmuştur" ifadesi kullanılmıştı. İstanbul İl ve ilçe başkanlıkları yeni gönderilen yazı ile kongrelerin kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu.

YENİ YAZIDA ŞU İFADELER KULLANILDI:

"İlgili yazımız gereği, bazı teknik aksaklıkların yanı sıra, ilerde Tüzük'ten kaynaklanabilecek olası sorunların önüne geçmek amacı ile İstanbul İl ve İlçe Olağan kongre sürecinin durdurulması istenmişti.

Yapılan çalışmalar ve olası aksaklıkların giderilmesi sonucunda İstanbul İl ve İlçe Olağan Kongre sürecinin Cumhuriyet Halk Partisi Merkezince 30 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlatılan, Kongreler Takvimi doğrultusunda DEVAM ETMESİNE karar verilmiştir"

chp istanbul

Etiketler :