CHP Bursa milletvekili paylaştı: İşte Atatürk'ün atletli fotoğrafı!

CHP Bursa milletvekili paylaştı: İşte Atatürk'ün atletli fotoğrafı!
CHP Bursa milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "atlet" çıkışına yanıt verdi. Twitter'dan Atatürk'ün atletli fotoğrafını paylaşan İrgil "Giysiyi bırakın biraz içerikle ilgilenin" dedi.

CHP Bursa milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "atlet" çıkışına yanıt verdi. Twitter'dan Atatürk'ün "atlet"li fotoğrafını paylaşan İrgil "Giysiyi bırakın biraz içerikle ilgilenin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nden paylaşılan fotoğraflarına yaptığı yorum sonrası başlattığı "Atatürk'ün "atlet"li fotoğrafı var mı?" tartışmasına CHP Bursa milletvekili Dr. Ceyhun İrgil'den yanıt geldi.

Twitter'dan Atatürk'ün "atlet"li fotoğrafını paylaşan İrgil, "RTE sormuş; "Atatürk'ün "atlet"li fotoğrafı var mı?" Var Giysiyi bırakın biraz içerikle ilgilenin" dedi.

Atatürk'ün bu fotoğrafı sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil yaptığı bu paylaşımla giysiye değil içeriğe dikkat çektiğini de altını çizerek belirtti.

AYKUT ERDOĞDU'DAN SERT TEPKİ

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'da twitter hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak, "Kimine atlet çok yakışıyor... Hele Atamızda çok şık duruyor... Masa örtüsünden cekete binlerce lira verenler bu durumu anlamaz... Anlayamaz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Etiketler :