CHP Ankara İlçe Başkanları zirvesinden iki kritik karar!

CHP Ankara İlçe Başkanları zirvesinden iki kritik karar!
Ankara’da yeniden örgüt il başkanlığına aday olan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, ilçe başkanlarını topladı. Toplantıda, kurultay sürecine ilişkin iki kritik karar alındı.CHP’nin 6 Ocak tarihinde Nazım Hikmet Kültür...

Ankara’da yeniden örgüt il başkanlığına aday olan CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, ilçe başkanlarını topladı. Toplantıda, kurultay sürecine ilişkin iki kritik karar alındı.

CHP’nin 6 Ocak tarihinde Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak il kongresi için düğmeye basıldı. Mevcut İl Başkanı Adnan Keskin, ilçe başkanlarıyla biraraya geldi.

Toplantıda kendisinin adaylığı konusunda ilçe başkanlarına bilgi veren Keskin, “İl Başkanlığı’na aday olurken hiçbir koltuğa talipli olmadığımı sayın Genel Başkan’a ilettim. 2019 Mart ayında, Ankara Büyükşehirin mazbatasını Sayın Genel Başkan’ın önüne koymak için yola çıktım. Bunu hep birlikte başaracağız” dediği öğrenildi.

DAHA AKTİF VE GENÇ YÖNETİM KURULACAK

Toplantıda yeni il yönetiminin kimlerden ve nasıl oluşması konusu da masaya yatırıldı. İl Başkanı Keskin, “Sayın Genel Başkan, Ankara’da daha dinamik ve genç bir il örgütü talep ediyor. Genel Başkanımızın bu talebini il kongresi tamamlandıktan sonda yerine getireceğiz. İl yönetiminde mutlaka çevre mühendisi, tarım sorunlarıyla uğraşacak ziraat mühendisi, mimar, halkın sağlığıyla ilgilenecek doktor kökenli genç isimlere yer vereceğiz” bilgisini paylaştı.

İKİ KRİTİK KARAR

İlçe Başkanları Zirvesi’nde iki kritik karar alındı. Birincisi Ankara’da yapılacak İl Kongresi’nde ilçe başkanlarının ayrım yapılmadan delege olarak yazılması kararı alındı.

İkincisi de il kongresi bittikten sonra, il yönetimi oluşurken, il yönetimine girecek isimler, bağlı bulunduğu ilçe başkanlarının mutlaka ‘olurunu’ alacak. İlçe başkanlarının yeşil ışık yakmadığı kimse il yönetimine giremeyecek

Etiketler :