Chelsea için Zidane iddiası!

Chelsea için Zidane iddiası!
İngiltere Premier Lig'e rekorla başlayan fakat son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında koltuğu sallanan Sarri'nin yerine düşülen ismin Fransız teknik direktör Zidane iddia edildi.

Chelsea, son maçta Manchester City'ye 6-0 yenilirken; puan tabelasında da 6. sıraya kadar düştü. Son 4 haftada 3 kez sahadan yenilgiyle ayrılan ve ilk dördün dışına çıkan Maviler'de menajer Maurizio Sarri'nin geleceği ise belirsiz. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, kulüp sahibi Roman Abramovich, İtalyan teknik adamın yerine Zinedine Zidane'ı düşünüyor.

İngiliz medyası, Sarri'nin yerine Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'yle Champinship ekibi Derby County'yi çalıştıran Frank Lampand isimlerini de yazdı. Ancak Abramoich'in favorisinin Zinedine Zidane olduğu kaydedildi.

Geçen Mayıs ayında futbol dünyasını şoke ederek Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa taşıdığı Real Madrid'den ayrılan Zinedine Zidane'ın da uygun bir teklif için beklediği belirtildi. İsmi Manchester United ile de anılan Zidane'ın olası gelişinin ardından, Cezayir asıllı Fransız spor adamını 'idolü' olarak nitelendiren takımın yıldızı Eden Hazard'ın da kalmaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

Etiketler :