Cezaevinden firar eden 'sahte estetikçi' yakalandı

Cezaevinden firar eden 'sahte estetikçi' yakalandı
Adana'da dudak dolgusu yaptığı hemşire Merve Keleş'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyi hastanelik ettiği iddiasıyla yargılanan sahte estetikçi kuaför Soner Gülnaz, başka bir suçtan cezasını çektiği cezaevinden kaçtıktan...

Adana'da dudak dolgusu yaptığı hemşire Merve Keleş'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyi hastanelik ettiği iddiasıyla yargılanan sahte estetikçi kuaför Soner Gülnaz, başka bir suçtan cezasını çektiği cezaevinden kaçtıktan 10 gün sonra yakalandı.

Soner Gülnaz iddiaya göre kendisini ‘doktor’ olarak tanıtarak dudak dolgusu ve botoks işlemleri yaptı. 3 kadın hastanelik olunca Soner Gülnaz şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonunda 6 Mayıs 2017’de gözaltına alınıp, bu suçtan ve hakkındaki hırsızlıktan kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle tutuklandı. Gülnaz hakkında 3 estetik suçundan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle 3’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. 2’nci duruşmada da bu suçlardan tahliyesine karar verildi.

10 GÜNDE YAKALANDI

Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner Gülnaz, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezasını çekmesi için Kürkçüler Cezaevi kompleksindeki Adana Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. 5 Ağustos günü firar eden Soner Gülnaz’ın yakalanması için İnfaz Büro Amirliği’ne bağlı polislerden özel bir ekip kuruldu. Gülnaz’ın gidebileceği adresleri araştıran özel ekip, geçtiğimiz akşam Yenibey Mahallesi’ndeki bir evin yakınında peklemeye başladı. Sabaha karşı eve gelen Gülnaz, polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülnaz’ın Mersin’e kaçmayı planladığı öğrenildi.

SWİNGER’İ ORTAYA ÇIKARDIM

Adana’da polis ekipleri tarafından yakalanan sahte estetikçi kuaför Soner Gülnaz, sevk edildiği adliyedeki ifadesinden sonra kaçtığı açık cezaevinin yanındaki kapalı cezaevine gönderildi. Adliyeden çıkartılıp cezaevine götürülürken açıklama yapan Soner Gülnaz, açık cezaevinde 2 cezaevi infaz görevlisinin şiddet gördüğünü öne sürdü.

Gülnaz, adliye çıkışında gazetecilere “Adım; Soner Gülnaz 1983 doğumluyum, Adanalıyım. ‘Swinger çetesini’ ortaya çıkardım Bütün şahısların hepsini biliyorum. Cezaevinde üzerime adam yolladılar. 2 gardiyandan şiddet gördüm. Bana değişik şeylerde bulundular” dedi. Soner Gülnaz, daha sonra polisler tarafından kapalı cezaevine götürüldü.

Etiketler :