Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'dan sevindirici haber!

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'dan sevindirici haber!
Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı. Operasyon başarılı geçtiği bildirildi.

Acil karaciğer nakli bekleyen efsane halterci için aranan uygun donör bulundu. Naim Süleymanoğlu’nun akrabaları ve yakın çevresinde yapılan araştırma sonucunda testleri olumlu sonuç veren bir arkadaşının donör olmasına karar verildi. Süleymanoğlu bu sabah Ataşehir Memorial Hastanesi'nde ameliyata alındı. Donörden alınan karaciğer parçası 8 saat süren ameliyatla Naim Süleymanoğlu’na nakledildi.

DOKTOR: DURUMU ÇOK İYİ

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu ameliyattan çıktı. Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, "Şu an çok iyi" dedi.

Süleymanoğlu, bu sabah Ataşehir Memorial Hastanesi'nde ameliyata alındı. Yakın bir arkadaşı olan donörden alınan karaciğer parçası ameliyatla Naim Süleymanoğlu'na nakledildi.

Ameliyat sonrası Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat açıklama yaptı. Ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ameliyatın iyi geçtiğini belirten Polat, "Müjdeli haberimizi vermek istiyoruz; Şu an çok iyi" diye konuştu.

Polat, "Kendisi şu an iyi. Bir süre daha yoğun bakımda kalacak" ifadesini kullandı. "Bir sorun olacağını zannetmiyorum" diyen Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat, donörün de durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Süleymanoğlu, 25 Eylül'de karaciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

Etiketler :