Cenk Tosun'u isteyen Everton'da skandal!

Cenk Tosun'u isteyen Everton'da skandal!
İngiltere Premiere League kulüplerinden Everton ile Cenk Tosun'un adı son günlerde sıkça anılıyor. İngiliz The Guardian gazetesi, ingiliz kulübün Cenk Tosun için yaptığı 28 milyon Euro'luk teklifi Beşiktaş'ın kabul ettiğini...

İngiltere Premiere League kulüplerinden Everton ile Cenk Tosun'un adı son günlerde sıkça anılıyor. İngiliz The Guardian gazetesi, ingiliz kulübün Cenk Tosun için yaptığı 28 milyon Euro'luk teklifi Beşiktaş'ın kabul ettiğini yazdı. The Sun ise yıldız golcünün İngiltere'ye giderek sağlık kontrolünden geçtiğini satırlarına taşıdı... Cenk Tosun, transferi gerçekleşir mi bilinmez ama Everton bir skandalla çalkalanıyor!

RESMİ MAĞAZADA SKANDAL HATA!

İngiltere Premier League ekiplerinden Everton skandal bir hataya imza attı. Kulübün resmi mağazasında satışa çıkarılan bir tişörtte kullanılan fotoğraf taraftarı oldukça sinirlendirdi ve ürün satıştan kaldırıldı. “Everton Royal Crowd” ismiyle satışa sunulan tişörtte taraftarlar tribünde atkılarını açmış bir şekilde görülüyor.

everton

EZELİ RAKİP TARAFTARLARI ÇIKTI!

Kullanılan fotoğraftaki taraftarların kendi taraftarı değilezeli rakipleri Liverpool taraftarı olduğu ortaya çıkınca kulübe tepki gecikmedi. Fotoğrafın 1969 yılında oynanan Liverpool-Leeds maçına ait olduğu ve fotoğrafın çekildiği Anfield Road’da 53,750 taraftarın olduğu belirtildi. Ezeli rakibinin taraftarını kullanarak inanılmaz bir hataya imza atan mavi beyazlı kulüp, tepkiler üzerine ürünü derhal satıştan kaldırdı.

Etiketler :