Cedi Osman asistiyle geceye damgasını vurdu: LeBron tebrik etti!

Cedi Osman asistiyle geceye damgasını vurdu: LeBron tebrik etti!
NBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla mücadele eden temsilcimiz Cedi Osman asistiyle gündeme damgasını vurdu.LEBRON VE LOVE TAKLİT ETTİNBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla mücadele eden temsilcimiz Cedi Osman takımının Orlando Magic...

NBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla mücadele eden temsilcimiz Cedi Osman asistiyle gündeme damgasını vurdu.

LEBRON VE LOVE TAKLİT ETTİ

NBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla mücadele eden temsilcimiz Cedi Osman takımının Orlando Magic karşılaşmasında yaptığı tüm sahayı geçen asistiyle geceye damga vurdu. Pozisyon Kevin Love'un basket faulü ile sona ererken pozisyon sonrası Love ve LeBron, Cedi'nin pası atış şeklini taklit edip oyuncuyu tebrik ettiler. Maçtan sonra pozisyon ile ilgili konuşan Osman, "Komik bir durumdu. Göğüs pası mı yoksa başka türlü bir pas mı atsam diye düşünürken böyle attım." açıklamasını yaptı.

LeBron ve koç Tyronn Lue karşılaşmadan sonra Cedi'ye övgülerde bulunurlarken pas konusunda LeBron "komik" yorumunu yaptı. Tyronn Lue ise pasla ilgili soruya cevap vererek daha önce böyle bir pas görmediğini belirtti.

"TURKISH QUARTERBACK"

NBA Türkiye ise Twitter hesabından, Cedi Osman'ın pasını "Turkish Quarterback! Her zaman Kevin Love'ın attığı touchdown pasını bu kez @CediOsman, Kevin Love'a atıyor; LeBron ve Love bu asiste kayıtsız kalmıyor!  #AllForOne " notuyla paylaştı.

Etiketler :