CHP: 2001'de bile tezgahlarının önünde kuyruk olmadı

CHP: 2001'de bile tezgahlarının önünde kuyruk olmadı
CHP Sözcüsü Faik Özrtak canlı yayında açıklamalarda bulundu. Öztrak, büyük 2001 krizinde bile meyve-sebze tezgahlarının önünde sıra olmadığını söyledi.

CHP Sözcüsü Faik Özrtak, yalnızca  Halk TV'de canlı yayınlanan basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde  bulundu. Öztark'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Sosyete damat çıkmış bütçenin fazla olduğunu millete müjdeliıyor. İş bilmezliğin bu kadarı. Damat, bütçe okumasını bilmiyor. Nisan ayında bu para gelmeyecek o zaman o açık ne olacak. Market zincirlerine tehdit telefonları açılıyor. Enflasyon ve işsizlikte rakamlar gizleniyor. İktidar sadece siyasette değil ekonomide de despotlaşıyor. Bunun sonu işsizliğin artması olur.

2001'de Türkiye'nin en büyük ekonomik krizde  bile meyve-sebze tezgahlarının önünde kuyruk olmadı. Üreticiyi batıracaksınız. Dışişleri Bakanı doğruyu söyledi. Gübreye tanzim getirsinler. Bir daha kabine yaparken Dışişleri Bakanı ile  Ekonomi Bakanı'nın yerini değiştirsin.

Korku dağları bekliyor.  Meclis'te olan partileri çete ilan ediyor. Kimse kusura bakmasın, ağzından çıkanı kulakları duymuyor. Önlerine gelene terörist ilan ediyorlar. Biz Saray'ın sancısını çok iyi anlıyoruz. Beyefendi Emevi Camii'ne gidemedi ama Suriyeliler ülkeye doldu.

Saray ve bekçisinin elleri böğürlerinde kaldı.  Burada o kadar ileri gidiyorlar ki Meclis'teki partileri çete oalrak nitelendiriyorlar. "

Etiketler :