Büyükçekmece Gençlik Kollarının yeni başkanı belli oldu

Büyükçekmece Gençlik Kollarının yeni başkanı belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Onurcan Tekkeşinoğlu oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolları seçimi dün gerçekleşti. Yapılan seçime tek aday olarak giren Onurcan Tekkeşinoğlu oy çoğunluğunu alarak CHP Büyükçekmece ilçe gençlik kolları başkanı oldu.

Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri biz gençler, Büyük Önderimiz, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün gösterdiği hedefte ilerleyeceğiz diyen Tekkeşinoğlu şu açıklamayı yaptı.

"Değerli Arkadaşlarım;

İki haftadır sürdürdüğümüz gençlik kolları başkanlığı yarışında sona geldik 3 Aralık’ta yapılan olağan gençlik kolları kongremizde, örgütümüzün iradesiyle gençlik kolları başkanlığına seçildim. Parti içi kongreler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış daha iyisini yapabilme mücadelesidir. Destekleyen, desteklemeyen tüm arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kurulum adına canı gönülden teşekkür ederim. Büyükçekmece’mizde yeni bir dönemi hep birlikte başlatıyoruz. Hedefimiz; bilinçli, katılımcı ve çözüm odaklı bir gençlik yapısı kurabilmektir. Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri biz gençler, Büyük Önderimiz, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün gösterdiği hedefte ilerleyecek, "Ortak Aklı" egemen kılacak, yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz.

Umudu Örgütlemeye, Dayanışmayı Büyütmeye Geliyoruz!"

Etiketler :