Bursaspor, Deniz Yılmaz ile yollarını ayırdı!

Bursaspor, Deniz Yılmaz ile yollarını ayırdı!
Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Gurbetçi oyuncu ise Gençlerbirliği ile prensipte anlaştı.YEŞİL BEYAZLI FORMAYLA 41 MAÇA ÇIKTIBursaspor'da Bilal Kısa'nın ardından...

Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Gurbetçi oyuncu ise Gençlerbirliği ile prensipte anlaştı.

YEŞİL BEYAZLI FORMAYLA 41 MAÇA ÇIKTI

Bursaspor'da Bilal Kısa'nın ardından ikinci ayrılık da resmileşti. Yeşil beyazlı kulüp, yaptığı resmi açıklamada Deniz Yılmaz ile yolların ayrıldığını duyurdu. Daha önce 2 kez kadro dışı bırakılmasına karşın son olarak bu sezon başında affedilen ancak forma şansı bulamayan gurbetçi oyuncu, bu sezon yalnızca 4'ü lig ve 3'ü kupa olmak üzere 7 maçta forma giyebildi. 2015-16 sezonun devre arası transfer döneminde yeşil beyazlı ekibe katılan Deniz Yılmaz, bu süre zarfında yeşil-beyazlılarla 41 maça çıktı ve 13 gol ile 6 asist gerçekleştirdi.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE ANLAŞTI

Deniz Yılmaz, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile prensipte anlaşma sağlarken, sözleşmenin ise yakın süreçte imzalanacağı öğrenildi.

Etiketler :