Bursa Kebap Evi Kazandıran En Lezzetli Yatırım

Bursa Kebap Evi Kazandıran En Lezzetli Yatırım
Bursa Kebap Evi Kazandıran En Lezzetli Yatırım 16. Bayim Olur Musun Fuarında 11-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 7’nci hall’de yeni yatırımcılarını bekliyor.

Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren, ülkemizin ilk ve tek franchising ve Bayim Olur musun fuarının aynı zamanda UFRAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı’nın da ev sahipliği yaptığı fuar da yatırımcıları önemli fırsatlar bekliyor.

Almanya Saabrücken ve Duisburg dahil, 36 ilde 94 şubesi bulunan Bursa Kebap Evi, 8 yıla büyük bir başarı sığdırdı. 2010 Eylül'ünde sadece 3 şubesi olan Bursa Kebap Evi, 30 kat büyüyerek Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zinciri olmayı başardı. Bursa Kebap Evi 16 yıldır katıldığı Bayim Olur musun fuarında yatırımcılarına yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Franchise bayilik almayı ve yatırımlarını kâra dönüştürmek isteyen işletmeci adaylarına yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Her yıl gelenekselleşen Bayim Olur Musun fuarına katılımıyla büyümeye devam eden Bursa Kebap Evi güven ve kaliteli hizmeti yatırımcılarının ayağına getiriyor.

Fuar boyunca en kârlı yatırım hangisi olur, paramı hangi işe yatırırsam kazanırım sorularına doğru yanıt verecek olan Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı fırsatlarla dolu bu fuarı henüz yatırım yapmamış işletmeci adaylarının kaçırmamaları gerektiğini vurguladı.

Etiketler :