Burcu Esmersoy'un yeni işi belli oldu

Burcu Esmersoy'un yeni işi belli oldu
Türkiye'nin en çok beğenilen kadınlarından birisi olan Burcu Esmersoy, bambaşka bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Esmersoy, Dünya Avucunuzda isimli programla dünyayı gezecek.

Kariyerine Kanal D ekranlarında çocuk programı sunarak başlayan ve ardından diksiyon eğitimi alarak haber spikerliğinde adından söz ettiren Burcu Esmersoy, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. 1997 yılında Miss International seçilen 32 yaşındaki sunucunun, yeni kanalında hangi tarzda program yapacağı belli oldu.

ÇOK ÖZEL TÜYOLAR VERİLECEK

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 'Dünya Avucunuzda' programıyla FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Vodafone Red'in katkılarıyla yayınlanacak seyahat programında dünyanın bilinmedik gizli yerlerine gidilecek. Programda yıl boyunca National Geographic Traveler Dergisi'nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarına doğru keşfe çıkılacak ve bu rotalarda yaşayanların yerel deneyimleri FOX izleyicisiyle paylaşılacak. İzleyicilerin bu bölgelere özel lezzetlerin nerelerde tadılabileceğini öğreneceği, şehirlere dair tarihsel ve kültürel bilgiler edinebileceği programda, herkesin tatilini daha keyifli hale getirecek çok özel tüyolar verilecek.

İLK DURAK KOPENHAG

Programın ilk durağı; Limanı, kanalları, tarihi binaları ve hareketli caddeleriyle ünlü, Danimarka'nın başkenti ve en büyük şehri olan Kopenhag olacak. Burcu Esmersoy'a seyahatlerinde Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz eşlik edecek.