Hükûmet sözcüsü Bozdağ seviyeyi iyice düşürdü: "Elinde patlayan..."

Hükûmet sözcüsü Bozdağ seviyeyi iyice düşürdü: "Elinde patlayan..."
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamarda bulunan Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerle ilgili konuşurken, "elinde patladı" demesi, "siyasette seviye iyice düştü" tepkilerine...

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamarda bulunan Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerle ilgili konuşurken, "elinde patladı" demesi, "siyasette seviye iyice düştü" tepkilerine neden oldu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenledi. Soru-cevap kısmında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Salı günü açıklayacağı yeni belgeler soruldu.

Bozdağ bu soru üzerine şu ifadeleri kullandı:

KILIÇDAROĞLU'NU SUÇLAMA

"Bu kağıt parçalarını incelediğimizde şunu gördük, burada Sayın Cumhurbaşbakanımızın ve ailesinden herhangi bir kimsenin Man Adası'nda herhangi bir şirkete tek bir kuruş para göndermediğini bu dekontlar ispat etmektedir. Dekontlara bakıyorsunuz, havale edilen para yok, dışarı aktarılan para söz konusu değil. Bu dekontlar net bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu'nun müfteriliğini ispat eden belgeye dönüşmüştür. Sayın Kılıçdaroğlu kendi yalancılığını, kendi müfteriliğini başkalarını suçlamak için kullandığı belgelerle ispat eden dünyada örneğine rastlanır mı bilmem ama tek siyasi lider olmuştur. Elinde salladığı dekontlar Sayın Kılıçdaroğlu'nun müfteriliğini ispat eden kağıt parçalarıdır. Net bir şekilde. Onun için bizim Sayın Kılıçdaroğlu'ndan beklediğimiz şey şu, onurlu ve haysiyetli birisi gibi davranmak. Kendisi ben ispat ettim dedi, arkasında sordu 'Şimdi alçak kim' diye. Ben de buradan soruyorum, bu gösterdiğin dekontlar, sizin yalancılığınızı ispat eden birer belge olduğu ortaya çıktı. Ben de soruyorum Sayın Kılıçdaroğlu alçak kim? Müfteri kim? Yalancı kim? Bunu net bir şekilde ispat etmesi lazım" şeklinde konuştu.

Bozdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

FETÖ SUÇLAMASI

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun yapması gereken CHP Genel Başkanlığından istifa etmektir. Ben Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Başkanlığından istifa etmeye davet ediyorum, istifa etmeyeceğini bilerek davet ediyorum. Çünkü, bu Sayın Kılıçdaroğlu'nun ilk yalanı değil. Maalesef iftira siyaseti bu seferde Kılıçdaroğlu ile çamura baktı, Kılıçdaroğlu 'çamur at izi kalsın' anlayışını CHP'de bir siyaset geleneği haline dönüştürdü. Belli ki Sayın Kılıçdaroğlu sizi göreve getiren baronlar ve FETÖ 'cüler artık sizin gitmenize karar vermişler.

"ELİNDE PATLAYAN..."

Baktılar ki sizi, kaset operasyonlarıyla CHP'nin başına oturtanlar Kılıçdaroğlu ile bir başarı elde edilemiyor, öyleyse pimi çekilmiş bombaları eline verelim bu kendi kendini siyasetten tasfiye etsin. Bu elinde patlayan bombaları eline verenler, artık Kılıçdaroğlu'nun gitmesini istiyorlar. Kaset operasyonunu yapan FETÖ, karanlık güçler Kılıçdaroğlu'nun son kullanma tarihinin dolduğuna karar vermiş durumdalar. Sayın Kılıçdaroğlu'nu bir rezillikten öbürüne iterek toplum içine çıkamaz hale getirmek istiyorlar. Yarın da başka belgeler açıklayacağını iddia ediyor. Anadolu'da bir husus var, bir tartışma yaparsınız tartışma sırasında birinin yalancılığı ortaya çıkar. Kılıçdaroğlu elinde patlayan Man Adası'nın bombalarından sonra konuyu değiştirip başka yeni bombalar ortaya koyarak bu sefer başka bombalarla günü kurtarmaya çalışacaktır. Ama ben diyorum ki günü kurtarma şansı yoktur. Ben yarın ne göstereceklerini merak ediyorum ama bize hangi iftirayı atacağından değil, CHP'yi nasıl bir kez daha rezil duruma düşüreceğinden dolayı."

Etiketler :