Boran Kuzum sevgilisi Ecem Uzun ile böyle yakalandı!

Boran Kuzum sevgilisi Ecem Uzun ile böyle yakalandı!
Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ecem Uzun, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum, önceki gece sevgilisi Ecem Uzun ile Karaköy’deydi. Eğlendikleri...

Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ecem Uzun, günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum, önceki gece sevgilisi Ecem Uzun ile Karaköy’deydi. Eğlendikleri mekandan 04.30 sularında çıkan çift,  taksi beklerken kapıda romantik anlar yaşadılar. Bu sırada flaşlar patladı. Panik yaşayan ikili, taksinin gelmesiyle hızla aracın arka koltuğuna geçti.

Boran Kuzum ile Ecem Uzun'un, tiyatro oyunu ‘Martı’nın provalarında tanıştıkları öğrenildi. Boran Kuzum'un adı bir dönem de Vatanım Sensin'de birlikte rol aldığı Miray Daner ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin öpüşme sahnesi ise günlerce konuşulmuştu.

ECEM UZUN KİMDİR?

Tereddüt filmindeki performansıyla ödülleri toplayan Ecem Uzun, kimdir?

Türk dizi oyuncusu Ecem Uzun, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuğa ilk adımını Ülker reklamında attı. Daha sonra birçok dizide rol aldı. Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi dizilerde önemli roller almıştır. Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizilerinin kadrosunda bulundu.Asıl çıkışını 2016 yılındaki bir diğer film projesi ile uluslararası alana da açılmış olan oyuncu Yeşim Ustaoğlu’nun yazıp yönettiği dram türündeki Tereddüt isimli filmle yakaladı. Tereddüt uluslararası film festivallerinde de gösterime girmiş böylece güzel oyuncu ününü Türkiye dışına taşımayı başarmıştı.

Etiketler :