Bodrum'da vale araçtaki kadınlara saldırdı

Bodrum'da vale araçtaki kadınlara saldırdı
Bodrum'da bir vale, tartıştığı kadın sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Tartıştığı kadına 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek tehdit eden valenin o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi

Bodrum'da bir vale, tartıştığı kadın sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Tartıştığı kadına 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek tehdit eden valenin o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili resmen soruşturma başlatıldı.

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir mekanın valesi, tartıştığı kadın sürücüye saldırdı.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, kadın sürücüye “keşke erkek olsaydın görürdün” diyerek tehdit eden vale, hızını alamayıp kadının kapısını zorla açarak “in aşağı” diye bağırdı.

Kendisinin görüntülendiğini fark eden vale, bu kez de kameraya saldırdı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir valenin, mekana arabasını park etmek isteyen kadın müşterilere saldırmasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Görüntülerin sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili resmen soruşturma başlatıldı. Yaşanan saldırı sonrası darp raporu alan kadının konuyu yargıya taşıyacağı öğrenildi.

Etiketler :