Bodrum'da şiddetli deprem, iki farklı açıklama: AFAD 4.9; Kandilli 5.3

Bodrum'da şiddetli deprem, iki farklı açıklama: AFAD 4.9; Kandilli 5.3
Bodrum'da şiddetli bir deprem daha... Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 10.42'de Pınarlıbelen-Bodrum merkezli bir deprem meydana geldi. Kandilli, depremin büyüklüğünü önce 5.1 ardından 5.3 olarak duyurdu. AFAD ise depremin...

Bodrum'da şiddetli bir deprem daha... Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 10.42'de Pınarlıbelen-Bodrum merkezli bir deprem meydana geldi. Kandilli, depremin büyüklüğünü önce 5.1 ardından 5.3 olarak duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı.

Bodrum'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre Pınarlıbelen-Bodrum merkezli depremin büyüklüğü 5.3. Kandilli Rasathanesi'nin sitesinde depremin derinliği 1.6 kilometre olarak yer aldı.

AFAD: BÜYÜKLÜK 4.9, DERİNLİK 11.03

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre ise depremin büyüklüğü 4.9. AFAD, depremin yaklaşık 11.03 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

AFAD verilerine göre saat 10.46'da Gökova açıklarında 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Vatandaşlar sosyal medyadan depremi çok şiddetli şekilde hissettikleri mesajlarını paylaştı. Bodrum'da sabaha kadar da bir çok deprem meydana geldi.

BODRUM BEŞİK GİBİ SALLANIYOR

Depremi hissedenler, sosyal medyada "Çok fazla salladı, Bodrum sokakta", "Toprağın çıtır çıtır sesini duydum" ve "Sağlam salladı" gibi mesajlar paylaştı.

Etiketler :