Black Friday (Kara Cuma) nedir?

Black Friday (Kara Cuma) nedir?
Dünyanın en büyük alışveriş festivali Black Friday indirimleri günler öncesinden başladı.

BLACK FRİDAY NEDİR?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılıyor ve geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satış yapıyorlar. Mağazaların diğer günlere oranla daha erken açıldığı ve geç saatlere kadar kapanmadığı Kara Cuma, büyük indirimlere sahne olduğu için büyük izdihamlara da neden oluyor.

BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

Black Friday kapsamında Google Play‘de yer alan filmler, kitaplar ve daha bir çok uygulamada yüzde 50‘ye varan indirimler sizleri bekliyor. Özellikle uygulama tarafında da birçok satın almak istediğiniz ürünün yine yüzde 50 fiyat indirimi ile sunulduğunu belirtmek gerekiyor.

Playstation Plus servisinin 1 yıllık üyeliği indirimli hale geldi.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, pek çok ürününü 'Black Firday' kapsamında indirime soktu. Ancak Samsung'un bu indirim kararı Türkiye'yi kapsamıyor.

Call of Duty: Black Ops Zombies, Lego Jurassic World, Don’t Starve: Pocket Edition ve Farming Simulator 16 gibi oyunlar indirim kapsamında hayli fiyat düşüşü yaşamış durumdalar.

Etiketler :