Binlerce yurttaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti

Binlerce yurttaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik için onbinlerce kişi yollara döküldü.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik için onbinlerce kişi yollara döküldü. Anadolu Yakası'nda Altunizade sapağından itibaren büyük bir kalabalık güvenlik kontrol noktalarından geçerek törenin düzenleneceği bölgeye ilerliyor. Avrupa Yakası'ndan da kafileler halinde Asya Yakası'na geçişler sürüyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri için 15 Temmuz Şehitler köprüsü'ne gitmek isteyen vatandaşlar deniz yoluyla hareket etti. Yenikapı sahilinden yola çıkan vatandaşlar havadan görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşalar, 15 Temmuz Şehitler Köprsü'ne doğru yola çıkmaya başladı. Köprüye gitmek için bazı vatandaşlar karayolu taşıtlarını tercih ederken bazıları da deniz yolunu tercih etti. Yenikapı sahilinden vapurlarla köprüye doğru yola çıkan vatandaşlar havdan görüntülendi.

KÖPRÜYE GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürümek için Zincirlikuyu’da bir araya gelen kalabalığın köprüye gitmesine izin verilmedi.

Hain darbe girişiminin yıl dönümünde, anma etkinlikleri kapsamında Avrupa yakasından Anadolu yakasına yürümek isteyen kalabalık bir grup, ellerindeki Türk bayrakları ile Zincirlikuyu’da bir araya geldi. Buradan köprüye yürümek isteyen kalabalığa, polis ekipleri izin vermedi. Polisin izin vermemesi üzerine kalabalık grup geri dönerken ekiplerin ilerleyen saatlerde yürüyüşe izin vereceği kaydedildi.

Polisin köprü girişinde aldığı önlemler devam ediyor.

Etiketler :