Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğunu açıkladı, Derin Futbol programında ilginç açıklamalar!

Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğunu açıkladı, Derin Futbol programında ilginç açıklamalar!
Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yönettiği Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnaklar’a yönelik mide bulandırıcı sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’nın programdan kovulduğu öğrenildi.TEPKİLER...

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yönettiği Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnaklar’a yönelik mide bulandırıcı sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’nın programdan kovulduğu öğrenildi.

TEPKİLER ÜZERİNE KOVULDU

Edinilen bilgiye göre, ırkçı ve belden aşağı sözleri sonrası gün içerisinde "özür" açıklaması yapmasına rağmen tepkilerin giderek yükselmeye devam ettiği yandaş "yorumcu" için Osman Gökçek, “Alıyorum” diyerek “Derin Futbol” ve “Beyaz Futbol” ekranlarına çıkarmama kararı verdi.

DERİN FUTBOL PROGRAMINA KATILMADI

Bu akşam Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına katılmayan Rasim Ozan Kütahyalı'nın kanalla ilişiğinin kesildiğini programının moderatörü Ertem Şener açıkladı. Programda Ertem Şener'in yanı sıra Sinan Engin ve Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın söz konusu hakareti bilerek söylemediğini ve kendilerinin de o an yayında fark etmediklerini ileri sürdü.

Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'nın düşmanları tarafından bir takım organizasyonlar olduğunu doğrudan ima ederken, Kütahyalı'nın da bunların üstesinden gelecek gücü olduğunu söyleyerek, ne demek istediği ise tam olarak anlaşılmadı.

Ertem Şener'den Rasim Ozan Kütahyalı için dikkat çeken sözler: ROK'a bilinçli bir operasyon da yaptılar. Rasim'n tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü de vardır!

Publié par HALK TV sur lundi 20 novembre 2017

Etiketler :