Beşiktaş'tan iki yıldız ayrılıyor

Beşiktaş'tan iki yıldız ayrılıyor
Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Burak Yılmaz forvet için yeniden gündemde. Beşiktaş'ta Ryan Babel ve Vagner Love'a transfer izni çıktı. Tolgay Arslan'ın durumu ise halen belirsiz

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Burak Yılmaz forvet için yeniden gündemde. Beşiktaş'ta Ryan Babel ve Vagner Love'a transfer izni çıktı. Tolgay Arslan'ın durumu ise halen belirsiz. Orkun Kökçü'ye Avrupa'nın dev kulüpleri talip oldu. Adam Marusic ve Stefano Okaka'nın isimleri Siyah-beyazlı ekiple anılıyor.

Bu yaz adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Türk asıllı Orkun Kökçü'nün İngiliz devleri ve PSG tarafından yakın altında olduğu belirtildi.

Daily Mail'de Sami Mokbel imzasıyla yer alan habere göre; Chelsea, Arsenal ve Tottenham gibi İngiliz devlerinin yanısıra Paris Saint-Germain de Orkun Kökçü'yü yakından takip ediyor. Feyenoord U19'daki 17 gol ve 34 asistlik performansının yanısıra, Hollanda U19 takımıyla oynadığı futbolun da büyük takdir topladığı kaydedildi.

Burak Yılmaz iddiası

Beşiktaş Başkanı Orman'ın, Burak Yılmaz transferi için yaptığı "Giderken ihanet etmedi. İyi Beşiktaşlı, ben de çok severim. Olabilir de, olmayabilir de" açıklaması camiayı heyecanlandırdı. Ara transfer döneminde kadrosunu bir forvet alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda Burak Yılmaz sesleri yeniden yükselmeye başladı.

Babel ve Vagner Love'a izin çıktı

Beşiktaş'ta yönetimin Ryan Babel ve Vagner Love'a transfer izni verdiği öne sürüldü. İki futbolcunun da farklı ülkelerden taliplileri var. Ryan Babel için Çin takımlarının yanı sıra Fiorentina ve Galatasaray da nabız yokluyor. Süresiz kadro dışı kalan Tolgay Arslan’ın durumu da belirsiz. Daha önce de takım içinde huzursuzluk çıkarttığı için tepki gören Tolgay Arslan’a gelecek teklifler de değerlendirilecek.

Beşiktaş'ta transferde Marusic haberleri

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyunculardan biri olan Adam Marusic için siyah beyazlı yetkililerin görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Lazio'nun 26 yaşındaki Karadağ asıllı sağ kanat oyuncusu için kiralık formülü üzerinde duran Beşiktaş'a İtalyan ekibinin satış opsiyonlu kiralama konusunda ısrarlı olduğu da belirtiliyor.

KV Oostende takımından 6.5 milyon euro'ya satın alınan genç oyuncunun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beklentilerin gerisinde kalan Adam Marusic'i İtalyan ekibinin gözden çıkardığı ülke basınında son zamanlarda sık sık dile getiriliyordu.

Okaka iddiası

İngiltere Premier Lig takımlarından Watford'da forma giyen Stefano Okaka hakkında İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyanların dünyaca ünlü Gazetecesi Gianluca Di Marzio'nun servis ettiği habere göre; Beşiktaş, Stefano Okaka'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Watford'da forma şansı bulamayan İtalyan forvet Stefona Okaka kendine çıkış yolları arıyor. Okaka'nın Türkiye'den Beşiktaş'a büyük ilgisinin olduğu belirtilen haberde, siyah beyazlıların oyuncunun aynı zamanda menajeri olan kardeşiyle zaten bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Arsenal'in de ilgilendiği İtalyan oyuncuya Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtildi.

CNN Türk

Etiketler :