Beşiktaş'ta Oğuzhan isyanı: Bu nasıl kaptan?

Beşiktaş'ta Oğuzhan isyanı: Bu nasıl kaptan?
Beşiktaş'ta geçmiş senelerde gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Oğuzhan Özyakup, son dönemde eleştiri oklarının hedefi oldu. Yedek kulübesinden kendisini kurtaramayan Özyakup'a Siyah-Beyazlı yöneticiler de isyan etti.

Bu sezon şans bulmakta zorlanan Oğuzhan, görev aldığı maçlarda da şansını iyi değerlendiremedi. Yıldız futbolcu kulübeden kurtulmak için de çaba sarfetmedi. Beşiktaşlı yöneticiler ve teknik heyetin, Oğuzhan'ın bu durumundan çok şikayetçi oldukları aktarıldı. Siyah-beyazlıların zaman zaman bir araya geldikleri yıldız futbolcuyu hırslandırmaya çalıştıkları da vurgulandı. Oğuzhan'ın daha fazla istemesi halinde formayı geri alabileceğini düşünen yöneticilerin, yetenekli oyuncuyu geri kazanmaya çalıştıkları kaydedildi.

ŞENOL GÜNEŞ SAHİP ÇIKTI

Milliyet'in haberine göre Beşiktaşlı oyuncuya Şenol Güneş'ten destek gelse de, yöneticilerin tepkisi dinmedi. Başkan Fikret Orman'ın Oğuzhan'ı takımdaki diğer oyunculardan farklı bir yere koyduğuna vurgu yapan siyah-beyazlı idarecilerin, "Oğuzhan bu takımın birinci kaptanı. Kaptan böyle hemen pes eder mi? Yeni sözleşmeyle dünyanın parasını veriyoruz. Karşılığı bu olmamalı. O istesin formayı tüm rakiplerinden geri alır ama bu konuda hiçbir işaret göremiyoruz" yorumlarını yaptıkları ortaya çıktı.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise Oğuzhan Özyakup'a "Her şey senin elinde. Senin nasıl oynayabileceğini biliyorum. O nedenle geçmişte sana çok şans verdim. Ama bu şansı sen kendin elde etmiştin. Önümüzdeki dönemde bunu yine başarabilirsin" diye uyarılarda bulunduğu belirtildi."

OĞUZHAN ÖZYAKUP KAYIPLARDA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın kaptanı olan 26 yaşındaki futbolcuya son üç maçta kadroya alsa da sahaya hiç sürmedi. Oğuzhan bu sezon toplam 7 lig maçında kadroya alınsa da oyuna girme şansı bulamadı. Süre alamadığı maçlar arasında Başakşehir, Galatasaray ve Trabzonspor gibi önemli müsabakalar da yer alıyor. Güneş, daha önce yaptığı açıklamalarda Oğuzhan ile Ljajic’in yan yana oynamakta zorlandığını ve birisini tercih edeceğini söylemişti. Ve tecrübeli teknik adamın tercihi Sırp futbolcu oldu.

Etiketler :