Beşiktaş-Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Beşiktaş-Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte ilk 11'ler
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında bu akşam temsilcimiz Beşiktaş kendi sahasında Fransız ekibi Monaco ile karşı karşıya geliyor.Grupta lider olan Beşiktaş bu akşam Monaco'yu yendiği takdirde gruptan lider olarak...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında bu akşam temsilcimiz Beşiktaş kendi sahasında Fransız ekibi Monaco ile karşı karşıya geliyor.

Grupta lider olan Beşiktaş bu akşam Monaco'yu yendiği takdirde gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek. Karşılaşma öncesi iki takımın ilk 11'leri açıklandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Talisca'ya ilk 11'de yer vermeyerek sürprize imza attı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco ekibini konuk edecek. Grupta lider durumda bulunan ve üst üste 3 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek seriyi 4 maça çıkarmaya çalışacak.

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Tolgay, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Cenk

Monaco: Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Tielemans, Fabinho, Lopes, Moutinho, Lemar, Keita

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Monaco arasındaki karşılaşma, saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak ve Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

Etiketler :