Beşiktaş-Konyaspor maçında tribünlerde gerginlik: Taraftar bıçakla sahaya girdi

Beşiktaş-Konyaspor maçında tribünlerde gerginlik: Taraftar bıçakla sahaya girdi
Samsun'daki Süper Kupa finali Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasında taraftarlar arasında gergin anlar yaşanıyor. Bir taraftar sahaya girerken, tribünlerden de sahaya bıçak fırlatıldı.Süper Kupa finali, Samsun'daki yeni stadyumda...

Samsun'daki Süper Kupa finali Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasında taraftarlar arasında gergin anlar yaşanıyor. Bir taraftar sahaya girerken, tribünlerden de sahaya bıçak fırlatıldı.

Süper Kupa finali, Samsun'daki yeni stadyumda gergin bir ortamda oynanıyor. Konyaspor taraftarları, hep bir ağızdan İzmir Marşı söyleyen Beşiktaş taraftarlarına "PKK dışarı" diye bağırdı. Beşiktaş taraftarı ise duruma sessiz kalmayarak, "IŞİD dışarı" sloganlarıyla karşılık verdi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, daha önce İzmir Marşı'nı okumadığı için Konyaspor taraftar grubu olan Nalçacılar'a teşekkür etmişti.

İlerleyen dakikalarda Konya tribününden "Ya Allah Bismillah Allah'u Ekber" diye tekbir sesleri geldi. Beşiktaş taraftarının ise yanıtı yine net oldu; "Türkiye laiktir, laik kalacak!"

Tribünlerden sahaya bıçak fırlatıldı

Maçın devam ettiği sırada tribünlerden sahaya bıçak fırlatıldı. Bıçağı farketeden Beşiktaş futbolcusu Ricardo Quaresma, bıçağı hakeme teslim etti. O anlar kameralara böyle yansıdı

BJK-Konyaspor maçında tribünlerden bıçak atıldı

Publié par HALK TV sur dimanche 6 août 2017

Maç olaylar nedeniyle bir süre dururken, bıçak maçın hakemi tarafından görevlilere teslim edildi.

SAHAYA TARAFTAR GİRDİ

Maçın ıynandığı sırada bir taraftar da sahaya girmeye kalktı. Güvenlik görevlileri tarafından yakalanan taraftar hızlıca sahadan uzaklaştırıldı.

Etiketler :