Beşiktaş Belediyesi önünde Hazinedar'a destek gösterisi, kalabalık artıyor!

Beşiktaş Belediyesi önünde Hazinedar'a destek gösterisi, kalabalık artıyor!
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılması kararından sonra tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı'da "Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü...

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılması kararından sonra tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı'da "Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü saat 19.30'da Beşiktaş Belediyesi binası önünde iradelerine sahip çıkmaya davet ediyoruz" çağrısı yaptı.

"GÜNLERDİR ZEMİN HAZIRLANIYORDU..."

Hazinedar’ın bugünkü basın toplantısı sonrası belediyeden ayrıldığı, haber üzerine ise yeniden belediye binasına hareket ettiği öğrenildi. Belediye personeli de acil olarak belediyeye çağırıldı. Hazinedar’ın konuyla ilgili yazılı açıklama yapacağı belirtildi. Sözcü’ye konuşan belediye yetkilileri ‘Beklenen bir gelişmeydi. Çünkü günlerdir yalan haberlerle bunun zemini hazırlanıyordu” dediler.

CHP İL BAŞKANLIĞI’NDAN ÇAĞRI

CHP İstanbul İl Başkanlığı da “Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü saat 19.30’da Beşiktaş Belediyesi binası önünde iradelerine sahip çıkmaya davet ediyoruz” çağrısı yaptı.

beşiktaş, murat hazinedar

Etiketler :