Belçikalı Bakan Zuhal Demir, Türk vatandaşlığından çıkma kararı aldı

Belçikalı Bakan Zuhal Demir, Türk vatandaşlığından çıkma kararı aldı
Belçika hükûmetinde Eşitlikten Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir, Türkiye vatandaşlığından çıkmak için harekete geçti.

Belçika hükûmetinde Eşitlikten Sorumlu Devlet Bakanı olan ırkçı N-VA partisi üyesi Zuhal Demir "Atalarımın doğduğu ülkeyi tanıyamaz oldum, aradaki çukur giderek büyüyor. İslam’ın Türk toplumu üzerindeki etkisi, kadın hakları, azınlıkların hakları, demokrasinin gerilemesi, Türkiye’de her şey tersine gidiyor, Türkiye benim için en iyi tatil ülkesi olarak kalacak fakat Türk vatandaşlığı benim için artık uygun olmaktan çıktı" açıklamasını yaptı.

2 Mart 1980 Belçika doğumlu olan Zuhal Demir avukat diplomasına sahip ve ırkçı Flaman partisi üyesi, 24 şubat 2017 tarihinden bu yana Belçika hükumetinde "Eşitlikten Sorumlu Devlet Bakanı" olarak görev yapıyor.

MECLİSTE DEKOLTELİ FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

Kürt kökenli Türk vatandaşı olan Bakan Zuhal Demir aynı zamanda varlıklı bir flaman ailesinin gelini. 35 yaş güzelliğini seksi kadınları önplana çıkaran P-Magazin dergisine verdiği fotoğraflarla da gündeme gelmişti. Derin göğüs dekoltesi ve transparan pozları ile tabuları yıkan siyasetçi olarak lanse edilen Zuhal Demir, Belçika’da terör örgütü PKK yanlısı çıkışları yanında, göçmenler aleyhinde için söyledikleri ile de tanınıyor.

Bir "Türk kızı" olarak anılmaktansa bir "Kürt kızı" olarak anılmayı tercih ettiğini ifade eden Zuhal Demir’in Belçika’da yaşayan Türk Toplumu ile bir ilgisi de bulunmuyor.

PKK KAMPINDAN FOTOĞRAFLARI VAR

Zuhal Demir geçen yılın son günlerinde Belçika devlet kanalı Canvas'taki De Afspraak programına katılıp Türkiye ve terör konusu üzerine yorumlarda bulundu. Bölücü terör örgütü PKK etkinliklerindeki fotoğraflarının sorulduğu programda, Demir bunun olağan olduğunu söyleyip Brüksel'de düzenlenen terörist yürüyüşüne katıldığını da gizlemedi. PKK'ya sempati duymadığını söylese de fotoğraflara açıklık getiremedi.

Etiketler :