Bekir Coşkun'un sağlık durumu!

Bekir Coşkun'un sağlık durumu!
Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun'un sağlık durumu hakkında internet ve sosyal medyada çıkan asılsız haberlere ilişkin Coşkun'un doktorlarından bir açıklama geldi

Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun'un sağlık durumu hakkında internet ve sosyal medyada çıkan asılsız haberlere ilişkin Coşkun'un doktorlarından bir açıklama geldi. Bunun ardından Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk Halk TV'ye telefonla bağlanarak konu hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun yazılarına ara verdi. Coşkun'un bu rahatsızlığı ile ilgili internet ve sosyal medyada çok sayıda yoğun bakıma alındı gibi haberler çıktı. Çıkan bu asılsız haberlere ilişkin Bekir Coşkun'un doktorları bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Hastaneden taburcu olan Coşkun için, internet ve sosyal medya üzerinden yoğun bakıma alındığı yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtir, yazarımızın kısa sürede okuyucularıyla bulaşacağını sevenlerine duyururuz" denildi.

Bu açıklama yapılsada sosyal medyada asılsız haberler yayılmaya devam etti. Bunun üzerine Sözcü Gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk Halk TV ekranlarında yayınlanan Can Ataklı ile Yazı İşleri programına bağlanarak kamuoyunu aydınlattı.

İşte Öztürk'ün açıklamaları...

Etiketler :