Bayern Münihli yıldız futbolcu David Alaba: Galatasaray taraftarı olarak yetiştim

Bayern Münihli yıldız futbolcu David Alaba: Galatasaray taraftarı olarak yetiştim
Alman futbol devi Bayern Münih'in Avusturyalı yıldızı David Alaba, Galatasaray taraftarı olduğunu açık açık söyledi.Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu'nda deplasmanda Bayern Münih'e 86-78 mağlup olurken mücadelenin ardından...

Alman futbol devi Bayern Münih'in Avusturyalı yıldızı David Alaba, Galatasaray taraftarı olduğunu açık açık söyledi.

Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu'nda deplasmanda Bayern Münih'e 86-78 mağlup olurken mücadelenin ardından Bayern Münih Futbol Takımı oyuncularından David Alaba, sarı-kırmızılı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'I TUTUYORUM"

David Alaba, Avusturya'nın başkenti Viyana'da Türklerin yoğun yaşadığı bir mahallede doğup büyüdü. Çocukluk yıllarında Galatasaray'ın UEFA Kupası şampiyonu olması ve Türklerle çok yakın ilişkilerinden dolayı sarı kırmızılı renklere gönül verdi. Alaba Ayrıca Türkçe'de konuşabiliyor.

Sosyal medya hesabından sık sık Galatasaray paylaşımları yapan ve Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan başarılı sol bek şöyle konuştu:

"Ben Viyana’da Türklerle büyüdüm. Birçok Türk arkadaşım vardı. Onlar da beni bir nevi Galatasaray taraftarı olarak yetiştirdi ve ben de Galatasaray'ı tutuyorum."

SOSYAL MEDYADA SIK SIK GALATASARAY PAYLAŞIMLARI YAPIYOR

Bayernli yıldız, sosyal medya hesaplarından Galatasaray formalı paylaşımlarını eksik etmiyor. İşte Türk arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği o fotoğraflardan biri:

Etiketler :