Barselona'da polis Türk restoranına rehine kurtarma operasyonuna hazırlanıyor

Barselona'da polis Türk restoranına rehine kurtarma operasyonuna hazırlanıyor
Barselona'daki terör saldırısında yerel kaynaklar saldırı bölgesinin boşaltıldığını ve rehinelerin tutulduğu Türk restoranına polisin operasyon hazırlığında olduğunu bildirdi.Terör saldırısının hedefi olan Türk restoranıyla...

Barselona'daki terör saldırısında yerel kaynaklar saldırı bölgesinin boşaltıldığını ve rehinelerin tutulduğu Türk restoranına polisin operasyon hazırlığında olduğunu bildirdi.

Terör saldırısının hedefi olan Türk restoranıyla ilgili henüz bir bilgi gelmezken, saldırıda 13 kişinin ölüdüğü ve 20'den fazla kişinin yaralandığı resmi olmayan kaynaklar tarafından açıklandı. Ölen ya da yaralananlar arasında Türk vatandaşlarının olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Polisin rehineleri kurtarmak için hazırlıklarını sürdürdüğü yerel haber merkezleri tarafından iletilmeye devam ediyor.

Yerel basından gelen bilgilere göre, en az 13 kişin hayatını kaybettiği yönünde. Görgü tanıklarına göre; "olayın yaşandığı saat, bölgenin en kalabalık olduğu an ve saldırının 2 minibüsle planlandığı düşünülüyor, diğer minibüsün saldırı planı ihtimali üzerine polis herkesin evlerine dağılması uyarısını yapıyor ve bölgede tüm metrolar kapatıldı. Saldırganlardan 1 kişinin pasaportunun bulunduğu ve Arapça harfler yazılı olduğu" söyleniyor.

Etiketler :