FC Barcelona, Philippe Coutinho transferini bitirdi: 160 milyon avro!

FC Barcelona, Philippe Coutinho transferini bitirdi: 160 milyon avro!
La Liga'nın dünyaca ünlü kulübü FC Barcelona, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Philippe Coutinho transferini tamamladı. Barcelona, Brezilyalı yıldız için Liverpool'a 160 milyon avro ödeyecek.LİVERPOOL'UN İNADINI 160 MİLYON...

La Liga'nın dünyaca ünlü kulübü FC Barcelona, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Philippe Coutinho transferini tamamladı. Barcelona, Brezilyalı yıldız için Liverpool'a 160 milyon avro ödeyecek.

LİVERPOOL'UN İNADINI 160 MİLYON AVRO KIRDI!

Sezon başında Neymar’ın Paris Saint Germain’e gitmesinin ardından forvet arayışlarına başlayan Barcelona, listenin başına Liverpool’un Brezilyalı yıldızı Coutinho’yu almıştı. Yaz transfer döneminde transferi bitirmek için çok uğraşan Katalan ekibi, emeline devre arasında kavuştu. Liverpool’un inadını kıran Barcelona, 160 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Coutinho’yu kadrosuna kattı. Coutinho’yu 2013 yılında Inter’den 13 milyon avroya transfer eden Liverpool, Brezilyalı yıldızı 10 katından fazlaya satmış oldu.

Sağlık kontrolleri için Barcelona’ya giden Coutinho, bir sorun çıkmaması halinde kendisini Katalan ekibine bağlayacak imzayı atacak. Coutinho’nun ayrıca Pazar günü Barcelona’nın evinde Levante ile oynayacağı maçı izlemesi bekleniyor.

Coutinho böylece serbest kalma maddesi dışında en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcu oldu. Bilindiği üzere en yüksek bonservis rekoru Barcelona’daki 222 milyon avroluk serbest kalma maddesi sonrasında Paris Saint Germain’e giden Neymar’da…

Etiketler :