Balıkesir'in bugün istifa etmesi bekleniyor

Balıkesir'in bugün istifa etmesi bekleniyor
AKP'de 22 Eylül günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş'ın görevini bırakması ile başlayan istifa rüzgarında sona gelindi. Şimdiye kadar 5 isim istifasını sundu

AKP'de 22 Eylül günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş'ın görevini bırakması ile başlayan istifa rüzgarında sona gelindi. Şimdiye kadar 5 isim istifasını sundu. Şimdi tüm gözler listedeki son isme, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a çevrildi.

Balıkesir'in bugün istifa etmesi bekleniyor

AKP'deki istifa operasyonunda şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti.

TÜM GÖZLER BALIKESİR’DE

6 kişilik listede geriye bir tek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur kaldı. Uğur'un kararını bugün açıklaması bekleniyor.

ERDOĞAN ‘İSTİFASINI BEKLİYORUZ’ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin önceki günkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, belediye ve il başkanlarına yapılan operasyonla ilgili değerlendirmelerde bulunmuş ve kararını pazartesi günü açıklayacağını söyleyen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hakkında ”Pazartesi istifa etmesini bekliyoruz” demişti.

Etiketler :