Bakanlar Baykal'ı ziyaret etti

Bakanlar Baykal'ı ziyaret etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti.Ziyaret sonrası açıklama...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Kaya, "Deniz Baykal'ı ziyaret ettik eşi ve çocukları başında. Dualarımızı, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. durumunda günden güne iyileşme var. Dualarımız onlarla. İnşallah kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur mecliste aramıza gelir." dedi.

Ardından AB Bakanı Ömer Çelik de Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için İbn-i Sina hastanesine geldi.

Ömer Çelik ziyareti sonrası hastane çıkışı açıklama yaptı. Çelik, "Deniz Bey'in sağlık durumu ile ilgili bilgi alıyordum ben. Polonya ve Estonya seyahatlerindeydim ben. Ziyaretlerdeyken de hastaneye aradım rektör ve doktorlarla görüştüm. Bizzat oğlu Ataç Bey ile de görüştüm bilgi aldım. Seyahat sonrası da bizzat gelmek istedim. Yukarıda da Olcay ve Aslı Hanım ile görüştük. Doktorlarla da görüştüm, iyileşme olduğunu söylediler. Tedavinin devam ettiğini bildirdiler. İnşallah kısa zamanda iyileşir hepimiz dua ediyoruz. Çok değerli büyüğümüz, Türk siyaseti için büyük bir duayen hepimizin büyüğü... Bekliyoruz ve dua ediyoruz. Allah'tan şifa diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Öte yandan CHP eski genel sekreteri Adnan Keskin de Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için hastaneye geldi.

Etiketler :