Bakan Fakıbaba'dan Kılıçdaroğlu'na 60 liralık tazminat davası

Bakan Fakıbaba'dan Kılıçdaroğlu'na 60 liralık tazminat davası
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili söylediği sözleri yargıya taşımaya hazırlanıyor.NEDEN 60 LİRABakan Fakıbaba'nın, Kılıçdaroğlu hakkında...

Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili söylediği sözleri yargıya taşımaya hazırlanıyor.

NEDEN 60 LİRA

Bakan Fakıbaba'nın, Kılıçdaroğlu hakkında 1 kilogram kuşbaşı ve 1 kilogram kıymanın toplam bedeli olan 60 liralık manevi tazminat davası açacağı belirtildi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Fakıbaba, 7 Kasım'da Kılıçdaroğlu'nun Meclis CHP Grubunda kendisiyle ilgili söylediği "O, paraya sahip çıkıyor, cebine sahip çıkıyor, çocuklarına sahip çıkıyor, köşeyi dönmeye sahip çıkıyor" şeklindeki sözlerini yargıya taşıyacak.

Şahsına, ailesine ve çocuklarına hakaret ettiği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla Kılıçdaroğlu hakkında manevi tazminat davası açma işlemlerini başlatan Fakıbaba, tazminat bedeli olarak da 29 liraya satılan 1 kilogramlık kıyma ile 31 liraya satılan 1 kilogramlık kuşbaşının toplam bedeli olan 60 lira talep edecek.

Etiketler :