Bakan Fakıbaba: Türkiye'nin toprağında gözü olanın gözünü patlatırız

Bakan Fakıbaba: Türkiye'nin toprağında gözü olanın gözünü patlatırız
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı' ile ilgili "Suriye, Suriyelilerindir

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı' ile ilgili "Suriye, Suriyelilerindir. Kimsenin, Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz; gözü olanın, gözünü patlatırız" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, İzmir'deki programının ikinci gününde, valiliği ziyaret ederek, anı defterini imzaladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret eden Bakan Fakıbaba'ya, AKP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AKP İl Başkanı Bülent Delican ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal eşlik etti.

"GÖZÜ OLANIIN GÖZÜNÜ PATLATIRIZ"

'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba, "Afrinli de Suriyelidir ve Suriye, Suriyelilerindir. Kimsenin, Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz; gözü olanın gözünü patlatırız. Bu ülke için günde 18- 20 saat çalışmalıyız. Partimizin amaçlarını anlatacağız. Halkın refahını artırmak istiyoruz. İnsanların özel yaşamıyla ilgilenmiyoruz. Farklı kültürlere sahip olsak da hepimiz kardeşiz. Art niyetli insanlar, bu zenginliği kavgaya dönüştürmek istiyor. Terörist örgütler, başka ülkeler tarafından satın alınmış ajanlardır. Halkı korumazlar. Bizim birlik- beraberliğimiz, hepimizin amacıdır. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışalım" diye konuştu.

Etiketler :