Bahçeli’den 100 bin imza açıklaması

Bahçeli’den 100 bin imza açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "100 bin seçmen imzasına gerek olduğunu düşünmüyorum. CHP'nin 15 aday kaydırmasıyla destek buldu. Dolayısyla buna gerek kalmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "100 bin seçmen imzasına gerek olduğunu düşünmüyorum. CHP'nin 15 aday kaydırmasıyla destek buldu. Dolayısyla buna gerek kalmadı. Bir şahsiyet 100 bin aday için adaylığını koyacağını ısrar etti dolayısıyla , FETÖ'nün siyasi ayağı varsa siyasi seçmeni de vardır. Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar araştırılsın." dedi.

Devlet Bahçeli şunları söyledi:

“15 Temmuz darbesinin siyasi ayağı tartışıldı. Kesin bir sonuçtan bahsedilemez duruma geldi. Siyasi ayak üzerinden kesin bir sonuçtan bahsedilemez duruma geldi. Demek ki FETÖ darbe hareketinde bir siyasi ayak var. Dört cumhurbaşkanı adayı 100 bin ile müracaat ediyordu. Bu 100 bin aday başvuru yapanlardan biri CHP’nin aday kaydırmasıyla destek buldu. Dolayısıyla buna gerek kalmadı. Bir şahsiyet 100 bin aday için adaylığını koyacağını ısrar etti. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adalet Bakanı FETÖ’yü takip etti mi? Cumhurbaşkanı adaylığı için verilen imzalar araştırılsın. Etmezse 100 bin kişinin içerisinde FETÖ, PKK desteğiyle bir aday taraması yapılacaksa FETÖ’nün seçmendeki siyasi ayağının hangi aday etrafında toplandığı etrafında kanaat oluşabilir.”

Etiketler :