Bahçeli Diyanet'i topa tuttu: Densiz bir uydurmadır

Bahçeli Diyanet'i topa tuttu: Densiz bir uydurmadır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaptığı ve Türk gençliğinin Deizme kaydığının ifade edildiği araştırmaya değinen Bahçeli Diyanet İşleri Başkanlığı'nı adeta topa tututu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan katliama da değinen Bahçeli, " 4 ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı, gün yüzü gösterilmemelidir. Üniversite yönetiminin katil ile ilgili akıl sağlığı yerinde değildi açıklaması özrü kabahatinden büyüktür. Madem akıl sağlığı yoktu neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birinin ihbarlarına ihtimam gösterilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

Konuşmasında  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde 4 akademisyenin katledildiği olaya değinen Bahçeli ,”4 ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalı, gün yüzü gösterilmemelidir. Üniversite yönetiminin katil ile ilgili akıl sağlığı yerinde değildi açıklaması özrü kabahatinden büyüktür. Madem akıl sağlığı yoktu neden gerekli önlemler alınmadı. Akli dengesi yerinde olmayan birinin ihbarlarına ihtimam gösterilmesi bir bakıma suç ortaklığı değil midir? dedi

Konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı ve Türk gençliğinin Deizme kaydığının ifade edildiği araştırmaya değinen Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı adeta topa tututu. “Türk gençliği, imanlı, inançlı, ahlaklı, dinine sadıktır.” diyen Bahçeli konuşmasında şu ifadlere yer verdi:  “Türk gençliğinin Deizm’e kaydığını söylemek ahlaksızlıktır. Türk gençliğinin töhmet altında bırakılması ayıplı bir komplodur. Atalarımız boşuna söylememiş; Arefe günü yalan söyleyen, bayram günü utanır. Yüksek ülküler yüksek dağlara benzer, alışık olmayanlara korkutur. Türk gençliği, inanç ve iman erleridir. Deizm ile uğraşanlar önce haram yiyenlere baksınlar. Münafıklara tedbir alsınlar. Çocuk istismarı konusuna değinsin bunun için paneller düzenlesin. Bırakın hayallere pranga vurmayı, düşün Türk gençliğinin yakasından. Türk gençliği din tacirlerinin üstesinden gelecek kıfayete sahiptir.

Bahçeli’nin konuşmalarından satır başları:

Polis olmak zordur, gece gündüz millet için çırpınmayı, devlet için çalışmayı gerektirir. Mangal gibi yürek ister. Türk polisi, vatana millate cevval bir sadakat, asalet numunesi, hakikate dikkat göstererek 173 yılı geride bırakmıştır. Türk Polis Teşkilatı ile haklı olarak övünüyoruz. Üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyorum.

Hangi zorluklarla, engel ve engellemelerle mücadele ettiklerinin farkındayız. Görevdeki ve emekli polislerimizin sosyal taleplerinin gerçekleşmesi için her görevi üstleneceğiz. Polislerimize verilen 100 lira temsil tazminatının artırılmasını talep ediyorum. Polislerimizin kimseye muhtaç olmadan yaşayacakları bir hayata erişmelerini sağlamalıyız. Şunu unutmayalım, asıl polis, asıl hakim ve savcı insanın kendi vicdanıdır. 15 Temmuz’da FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında Gölbaşı Polis Özel Harekat’ta şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere tüm polis teşkilatımızın günün kutluyorum ve en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

BU ŞEREFSİZ EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI

BUNLAR FETÖ’NÜN HEDEFLERİ İÇİN FAALİYET İÇİNDEDİR

Kim kime belge olmadan FETÖ’cü diyorsa onlarda bir kuyruk acısı, karanlık bir açık var demektir. FETÖ’cü olduğu konusunda birçok emare bulunan şahıs üniversiteye gölge düşürmüştür. Suç ve suçluya ön açanlar gizlenemeyecek kadar nettir. Sosyal medya zeminleri üzerinden ona bunu FETÖ’cü, çeteci gösteren, fitne yayan kim var ya lokması haram, ya da kripto damarı hafiyedir. Bunlar FETÖ’nün hedefleri için gizli bir faaliyet içindedir. FETÖ’nün kökünün kurumasına destek verir gibi görünüp takoz koyan da bunlardır. Bunlara aldanmayın, kanmayın. Bu engelin kaldırılması vatan ve millet görevidir. FETÖ’nün kripto damarı son derece faal ve aktiftir. Kripto damarın tam manasında deşifresi ve imhası çok acil bir ihtiyaçtır.

OHAL’İN SÜRMESİ MİLLİ BİR ZORUNLULUKTUR”

FETÖ’cüler temizlenmeden, yok edilmeden OHAL bitmez, bitemez. OHAL’i kaldırmaya teşebbüs etmek cinayet ve gafilliktir. Bu yüzden OHAL’in sürmesi milli bir zorunluluktur. Bu kokuşmuşlara Allah’ın izniyle izin vermeyeceğiz. Buna hiçbir zalim, hiçbir işbirlikçi engel olamayacaktır. Koro halinde ‘OHAL kalksın’ diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL’e son verelim. CHP’sinden TÜSİAD’ına, AB’sinden BM’ye kadar OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavrayamayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir.

"TÜRK GENÇLİĞİ İNANÇ KALPAZANLARININ ÜSTESİNDEN GELECEK GÜCE SAHİPTİR"

Bahçeli şöyle devam etti:

Türk gençliği deizme kayıyormuş. Yani Allah'a inanan ama dine inanmayan bir inanca yöneliyormuş. Hangi delillerle bu sonuca ulaşıldı? Türk gençliğinin deizme kaydığını söyleme densiz bir uydurmadır. Türk gençliği bu tezi çürüten bir asalete sahiptir. Türk gençliğinin itham edilmesi ayıptır. Temiz bir vicdanla düşünenler gerçekleri görecektir. Türk gençliğine ateizmin bir önceki istasyonu olan deizim karası çalanlar, yüzleri varsa utansınlar. Deizm ile uğraşanlar önce haram yiyenlere baksınlar. Sahte fetva ve makamlarıyla uğraşsınlar. Çocukları istismar eden kansızlarla ilgili çalıştay düzenlesinler. Bırakın hayallere pranga vurmayı, düşün Türk gençliğinin yakasından. Türk gençliği inançlıdır, haysiyetlidir... Türk gençliği inanç kalpazanlarının, din tacirlerinin üstesinden gelecek güce sahiptir.

Etiketler :