Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sahte hemşire alarmı

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sahte hemşire alarmı
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne "sahte hemşire" alarmı yaşandı. 1 aydır hemşire kıyafetiyle hastanede dolaşan 29 yaşında S.Ç. adlı kadın gözaltına alındı.Olay, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde...

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne "sahte hemşire" alarmı yaşandı. 1 aydır hemşire kıyafetiyle hastanede dolaşan 29 yaşında S.Ç. adlı kadın gözaltına alındı.

Olay, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. 29 yaşındaki S.Ç. üzerine hemşire kıyafeti giyip 1 ay boyunca hastaneye geldi. S.Ç. buradaki personele de kendini hemşire olarak tanıttı, koridorlarda dolaştı. S.Ç.’nin yalanı bugün ortaya çıktı. Hastane yönetiminin durumu farketmesi üzerine hastane polisi kadını gözaltına aldı.

“BİR HEVESTİ O YÜZDEN YAPTIM”

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen S.Ç.’nin verdiği ilk ifadesinde ise, “Bir hevesti o yüzden yaptım” dediği öğrenildi. Hakkında, “Kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi” suçundan işlem yapılan S.Ç. savcılık talimatıyla serbest kaldı. Kadının hastanede hiçbir hastaya müdahalede bulunmadığı belirtildi.

Etiketler :